foto

Jennifer Stone

  • nar. 12.2.1993 (26 let)
    Arlington, Texas, USA

Biografie

Tato herečka začala s herectvím už ve svých šesti letech po hodinách sledování svého bratra který hrál v divadle. Sama Jennifer ho následovala a začala získávat menší divadelní role a následovaly i nějaké ocenění. Když jí bylo osm let, podepsala smlouvu s reklamní agenturou.

Do současnosti se objevovala v několika reklamách a pěveckých soutěžích, to vše ale přerušila role v celovečerním filmu VYSLOUŽILÍ LVI, kde si zahrála neteř Roberta Duvalla. Získala další role v seriálech a filmech vč. PHINEAS & FERB, vedlejší role v KOUZELNÍCI Z WAVERLY a TÁTA V TRAPU a hlavní role v Disney filmu VÁLKA BLOGEREK.

LentilleLily

Herecká filmografie

Filmy

2019 Santa Girl
2014 High School Exorcism (TV film)
2013 Grave Secrets
Nothing Left to Fear
Návrat kouzelníků: Alex versus Alex (TV film)
2011 Protivný sprostý holky 2 (TV film)
2010 Válka blogerek (TV film)
2009 Kouzelníci z Waverly - Film (TV film)
Táta v trapu (TV film)
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2003 Vysloužilí lvi

TV seriály

2013 Deadtime Stories (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ztracené duše (S03E03)
2011 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Who Will Be the Family Wizard? (S04E27)
Harperella (S04E26)
Rock Around the Clock (S04E25)
další epizody (23)
2010 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Journey to the Center of Mason (S04E04)
Lucky Charmed (S04E03)
Alex Gives Up (S04E02)
další epizody (25)
2009 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Marathoner Helper (S03E07)
Doll House (S03E06)
Night at the Lazerama (S03E05)
další epizody (27)
2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Baby Cupid (S02E10)
Taxi Dance (S02E09)
Harper Knows (S02E08)
další epizody (17)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Alex's Choice (S01E07)
New Employee (S01E04)
I Almost Drowned in a Chocolate Fountain (S01E03)
další epizody (5)
Phineas & Ferb (TV seriál)
2005 Dr. House (TV seriál)
Těžká váha (S01E16)
2003 Line of Fire (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace