foto

Hilary Minster

  • nar. 21.3.1944
    Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 24.11.1999 (55 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Hilary Minster je britský herec. Narodil se v roce 1944 dne 21. března v Surrey v Anglii jako Roger Michael Hilary Minster. Objevil se ve filmech jako jsou: Bitva o Británii (1969), Příliš vzdálený most (1977) nebo Volání svobody (1987). Zahrál si i v seriálu Štěnice. Jeho největší rolí zůstává Generál Erich Von Klinkerhoffen v seriálu Haló, Haló! v letech 1984 až do 1992.

Pracoval také jako moderátor a producent v Central Independent Television. Zemřel 24. listopadu 1999 v Londýně v Anglii a je pohřben v Putney Vale Cemetery.

Joe "reich" Ferrone

Herecká filmografie

Filmy

1989 Countdown to War (TV film)
1988 The Girl in a Swing
1987 Volání svobody
1980 Godsend, The
1977 Příliš vzdálený most
1969 Bitva o Británii

TV seriály

1995 Štěnice (TV seriál)
1992 Haló, haló! (TV seriál)
Konec války (S09E06)
Golfový klub (S09E05)
Rybářská přehlídka (S09E04)
další epizody (12)
1991 Haló, haló! (TV seriál)
Cikáni (S07E10)
Zmrzlina (S07E09)
Pomatené manželství (S07E08)
další epizody (9)
1989 Haló, haló! (TV seriál)
Létající postel (S06E08)
Fanny se vdává (S06E07)
Záchrana letců (S06E04)
další epizody (13)
1988 Haló, haló! (TV seriál)
Horké peníze (S05E14)
Bankovní loupež (S05E13)
Loďka (S05E12)
další epizody (12)
1987 Haló, haló! (TV seriál)
Raketová tchyně (S04E06)
Salám v kalhotech (S04E05)
Létající jeptiška (S04E04)
další epizody (8)
1986 Haló, haló! (TV seriál)
Salám ve skříni (S03E03)
1985 Screen Two (TV seriál)
Haló, haló! (TV seriál)
Dort ze zámku (S02E07)
Pomsta Herr Flicka (S02E06)
1984 Haló, haló! (TV seriál)
Poprava (S01E05)
1979 A Family Affair (TV seriál)
Tinker, Tailor, Soldier, Spy (TV seriál)
1978 A Horseman Riding By (TV seriál)
1977 Anna Karenina (TV seriál)
Premiere (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1975 Poldark (TV seriál)
1974 Jennie: Lady Randolph Churchill (TV seriál)
1973 Hawkeye, the Pathfinder (TV seriál)
Man About the House (TV seriál)
The Tomorrow People (TV seriál)
1972 Golden Bowl, The (TV seriál)
The Brothers (TV seriál)
1971 The Last of the Mohicans (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 Timeslip (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Z Cars (TV seriál)

Dokumentární

1988 Men Who Killed Kennedy, The (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace