foto

Art Carney

  • nar. 4.11.1918
    Mount Vernon, New York, USA
  • zem. 9.11.2003 (85 let)
    Mount Vernon, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 The Honeymooners 50th Anniversary Celebration (TV film) - a.z.
1993 Honeymooners First Christmas, The (TV film) - a.z.
Honeymooners: The Really Lost Debut Episodes, The (TV film) - a.z.
Poslední akční hrdina
1990 Where Pigeons Go to Die (TV film)
1988 Night Friend
1986 Miracle of the Heart: A Boys Town Story (TV film)
1985 Izzy and Moe (TV film)
Stroj času (TV film)
The Undergrads (TV film)
1984 Doctor's Story, A (TV film)
Jak jsme zachránili Vánoce (TV film)
Muppets dobývají Manhattan
Obnažená tvář
Ohnivé oči
Postrach Joe Moran (TV film)
1983 Last Leaf, The
1982 Better Late Than Never
1981 Bitter Harvest (TV film)
Leprechaun's Christmas Gold, The (TV film)
St. Helens
Take This Job and Shove It
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Fighting Back (TV film)
Roadie
Výzva
1979 Letters from Frank (TV film)
Muži ocele
Ničitelé
Opálení
Ve velkém stylu
You Can't Take It with You (TV film)
1978 Ať žije film!
Hvězdné války: Sváteční speciál (TV film)
Ringo (TV film)
Rodinný lékař
1977 Poslední představení
Scott Joplin (TV film)
1976 Christmas in Disneyland (TV film)
Lanigan's Rabbi (TV film)
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1975 Death Scream (TV film)
Radical, The (TV film)
W.W. and the Dixie Dancekings
1974 Happy Anniversary and Goodbye (TV film)
Harry a Tonto
1972 Sestry Snoopovy (TV film)
1967 Průvodce ženatého muže
1965 Car That Became a Star, The
1964 Day Like Today, A (TV film)
Žlutý Rolls-Royce
1960 Big Sell, The (TV film)
Hooray for Love (TV film)
The Best of Anything (TV film)
1958 Art Carney Meets Peter and the Wolf (TV film)
1954 Panama Hattie (TV film)
1941 Pot o' Gold

TV seriály

1990 Uncle Buck (TV seriál)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
1984 Honeymooners: The Lost Episodes, The (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1978 Mutant, Le (TV seriál)
1977 Lanigan's Rabbi (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
The Night of the Meek (S02E11)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 Star Stage (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 50 Greatest TV Animals (TV film)
2000 Inside TV Land: The Honeymooners (TV film) - a.z.
1988 Jackie Gleason: The Great One (TV film)
1978 CBS: On the Air (TV seriál)

Hudební videoklipy

1983 Paul McCartney & Michael Jackson: Say Say Say (hudební videoklip)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky