foto

Art Carney

  • nar. 4.11.1918
    Mount Vernon, New York, USA
  • zem. 9.11.2003 (85 let)
    Mount Vernon, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (3)

  • Honeymooners (2005)

    - Vdova Arta Carneyho, který hrál v původním seriálu Eda Nortona, navštívila natáčení a darovala Mikeovi Epsovi (Ed Norton) podepsanou fotografii Arta. Epps byl tímto dárkem velmi polichocen. (HappySmile)

  • Méďa Béďa (1964)

    - Tak jako mnoho jiných kreslených postav z dílny známých tvůrců měl i Béďa svůj lidský předobraz. Tím byla postava Eda Nortona v podání Arta Carneye ze seriálu Honeymooners (od r. 1955). (Cherish)

  • Méďa Béďa (TV seriál) (1961)

    - Hlas Médi Bédi je imitací Arta Carneyho jako Nortona v seriálu The Honeymooners (1955). Béďa dokonce nosí klobouk s okrajem zahlým nahoru stejně jako Norton. (HappySmile)

Herecká filmografie

Filmy

2002 The Honeymooners 50th Anniversary Celebration (TV film) - a.z.
1993 Honeymooners First Christmas, The (TV film) - a.z.
Honeymooners: The Really Lost Debut Episodes, The (TV film) - a.z.
Poslední akční hrdina
1990 Where Pigeons Go to Die (TV film)
1988 Night Friend
1986 Miracle of the Heart: A Boys Town Story (TV film)
1985 Izzy and Moe (TV film)
Stroj času (TV film)
The Undergrads (TV film)
1984 Doctor's Story, A (TV film)
Muppets dobývají Manhattan
Night They Saved Christmas, The (TV film)
Obnažená tvář
Ohnivé oči
Postrach Joe Moran (TV film)
1983 Last Leaf, The
1982 Better Late Than Never
1981 Bitter Harvest (TV film)
Leprechaun's Christmas Gold, The (TV film)
St. Helens
Take This Job and Shove It
1980 Alcatraz: The Whole Shocking Story (TV film)
Fighting Back (TV film)
Muži ocele
Roadie
Výzva
1979 Letters from Frank (TV film)
Ničitelé
Opálení
Ve velkém stylu
You Can't Take It with You (TV film)
1978 Ať žije film!
Ringo (TV film)
Rodinný lékař
The Star Wars Holiday Special (TV film)
1977 Poslední představení
Scott Joplin (TV film)
1976 Christmas in Disneyland (TV film)
Lanigan's Rabbi (TV film)
Won Ton Ton, the Dog Who Saved Hollywood
1975 Death Scream (TV film)
Katherine (TV film)
W.W. and the Dixie Dancekings
1974 Happy Anniversary and Goodbye (TV film)
Harry a Tonto
1972 Sestry Snoopovy (TV film)
1967 Průvodce ženatého muže
1965 Car That Became a Star, The
1964 Day Like Today, A (TV film)
Žlutý Rolls-Royce
1960 Big Sell, The (TV film)
Hooray for Love (TV film)
The Best of Anything (TV film)
1958 Art Carney Meets Peter and the Wolf (TV film)
1954 Panama Hattie (TV film)
1941 Pot o' Gold

TV seriály

1990 Uncle Buck (TV seriál)
1986 Cavanaughs, The (TV seriál)
1984 Honeymooners: The Lost Episodes, The (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1978 Mutant, Le (TV seriál)
1977 Lanigan's Rabbi (TV seriál)
1966 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1960 The Twilight Zone (TV seriál)
The Night of the Meek (S02E11)
1959 Art Carney Special (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 Star Stage (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2003 50 Greatest TV Animals (TV film)
2000 Inside TV Land: The Honeymooners (TV film) - a.z.
1988 Jackie Gleason: The Great One (TV film)
1978 CBS: On the Air (TV seriál)

TV pořady

2004 76. Annual Academy Awards (TV pořad)
1984 TV's Funniest Game Show Moments (TV pořad)
1976 Captain & Tennille Special, The (TV pořad)
The Captain and Tennille (TV pořad)
1969 The David Frost Show (TV pořad)
1964 That Was the Week That Was (TV pořad)
1961 The 13th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1959 The 11th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
1951 Henry Morgan's Great Talent Hunt (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
1948 The Morey Amsterdam Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Hudební videoklipy

1983 Paul McCartney & Michael Jackson: Say Say Say (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace