foto

Marco Berger

  • nar. 1977
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Un rubio
2016 Taekwondo
2015 Mariposa
2011 Nepřítomen
2009 Plan B

Dokumentární

2013 Adnan unter wilden Tieren (TV seriál)
1975 Länder - Menschen - Abenteuer (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Plan B

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Un rubio
2016 Taekwondo

Producentská filmografie

Filmy

2019 Un rubio

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1975 Länder - Menschen - Abenteuer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce