foto

Marco Berger

  • nar. 1977
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Taekwondo
2015 Mariposa
2011 Nepřítomen
2009 Plan B

Dokumentární

2013 Adnan unter wilden Tieren (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Plan B

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Taekwondo
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace