foto

Pat Hingle

  • nar. 19.7.1924
    Denver, Colorado, USA
  • zem. 3.1.2009 (84 let)
    Carolina Beach, North Carolina, USA

Biografie

Hingle se narodil v Miami na Floridě. V prosinci 1941 narukoval do amerického námořnictva a byl vyloučen z vysoké školy University of Texas. Sloužil na torpédoborci USS Marshall během druhé světové války. Po službě v armádě se vrátil ke studiu na Univerzitě v Texasu a získal titul rozhlasového vysílání.

3. června 1947 si vzal Alyce Faye Dorsey a měli spolu děti Jodyho, Billy a Molly. Manželství ale skončilo rozvodem. Později se oženil s Julií Wrightovou (25. října 1979 - 03.1.2009), spolu měli další dvě děti.

Michal "00michal0" Tichý

Herecká filmografie

Filmy

2007 The List
2006 Bloudící duše
Two Tickets to Paradise
2002 Andělíček
2001 Cesta ke spáse
Morning
Největší dobrodružství mého života
2000 Drsnej Shaft
Čas proměn (TV film)
1999 Muppeti z vesmíru
Měsíc lovu
1997 Batman a Robin
Horror Story
Member of the Wedding, The (TV film)
Osvícení (TV film)
Prokletá farma
1996 Bastard Out of Carolina
Větší než život
1995 Batman navždy
Rychlejší než smrt
Truman (TV film)
1994 Bleskový Jack
Jednou o Vánocích (TV film)
Proti své vůli: Skutečný příběh Carrie Buckové (TV film)
1993 Simple Justice (TV film)
1992 Batman se vrací
Citizen Cohn (TV film)
Gunsmoke: To the Last Man (TV film)
Habitation of Dragons, The (TV film)
1991 Není v tomto vesmírném prostoru zabijáků (TV film)
1990 Beanpole (TV film)
Švindlíři
1989 Batman
Případ Jessiky McClureové (TV film)
1988 Soukromý pozemek (TV film)
The Town Bully (TV film)
Země dinosaurů
1987 Baby Boom
Kojak: The Price of Justice (TV film)
L.B.J.: První léta (TV film)
1986 Bláznivá hranice
Casebusters (TV film)
Manhunt for Claude Dallas (TV film)
Vzpoura strojů
1985 Brewsterovy milióny
Dravec a feťák
Lady from Yesterday, The (TV film)
Noon Wine (TV film)
Rape of Richard Beck, The (TV film)
1983 Když chlap zešílí
Náhlý úder
Running Brave
Rváč (TV film)
1982 Act, The
Washington Mistress (TV film)
1981 Of Mice and Men (TV film)
Soukromé dějiny neúspěšného tažení (TV film)
1980 Off the Minnesota Strip (TV film)
Wild Times (TV film)
Zběsilý útěk
1979 Elvis (TV film)
Norma Rae
Stone (TV film)
Transkontinentální expres (TV film)
When Hell Was in Session (TV film)
When You Comin' Back, Red Ryder?
1977 Escape from Bogen County (TV film)
Sunshine Christmas (TV film)
Tarantule (TV film)
Železný stisk
1976 Independence
Secret Life of John Chapman, The (TV film)
1974 Last Angry Man, The (TV film)
The Super Cops
1973 Happy as the Grass Was Green
Nightmare Honeymoon
One Little Indian
Running Wild
Trouble Comes to Town (TV film)
1972 The Carey Treatment
1971 All the Way Home (TV film)
City, The (TV film)
If Tomorrow Comes (TV film)
Sweet, Sweet Rachel (TV film)
1970 Clear and Present Danger, A (TV film)
Krvavá máma
Norwood
Stanice WUSA
1969 Ballad of Andy Crocker, The (TV film)
1968 Certain Honorable Men (TV film)
Jigsaw
Pověste je výš
Sol Madrid
1966 Glass Menagerie, The (TV film)
Nevada Smith
1965 Who Goes There? (TV film)
1964 Carol for Another Christmas (TV film)
Pozvánka pro pistolníka
1963 All the Way Home
Ošklivý Američan
1961 Třpyt v trávě
1957 No Down Payment
The Strange One
1954 V přístavu

TV seriály

2002 The Court (TV seriál)
2001 Dawsonův svět (TV seriál)
Eastern Standard Time (S04E18)
1990 The Kennedys of Massachusetts (TV seriál)
1988 Blue Skies (TV seriál)
War and Remembrance (TV seriál)
1985 Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
Veselé Vánoce (S01E11)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1980 M*A*S*H (TV seriál)
Sezóna hlouposti (S08E25)
1979 Stone (TV seriál)
1965 The Loner (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Incredible World of Horace Ford (S04E15)
1960 Route 66 (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Dokumentární

2014 Showing Up
2000 Režiséři: Clint Eastwood
1999 The Directors (TV seriál)
1982 Natalie - A Tribute to a Very Special Lady (TV film)
1979 America Lost and Found
1978 General Electric's All-Star Anniversary (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace