foto

Julieta Zylberberg

  • nar. 4.3.1983 (34 let)
    Buenos Aires, Argentina
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Král čtvrti Once
Las Olas
2015 Mi Amiga del Parque
2014 Divoké historky
Záložník z Talleres
2011 Svatební oslava
2010 Neviditelné oko
2007 Tres minutos
2006 Moje první ghetto
2005 Blíženci
2004 Svatoušek

TV seriály

2014 Guapas (TV seriál)
2013 Farsantes (TV seriál)
2012 Condicionados (TV seriál)
2011 Únicos, Los (TV seriál)
2008 Amanda O (TV seriál)
2004 Proviněni láskou (TV seriál)
Sangre fría (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace