foto

Robert Naylor

  • nar. 6.7.1996 (24 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Antologie města duchů
Entangled
2018 Quand l'amour se creuse un trou
2016 01:54
2015 Deník Aurélie Laflamme - nohama na zemi
Vše bude v pořádku
2012 Pinocchio
2011 Alone with Mr. Carter
Cyberbully (TV film)
Válka Bohů
2010 10 1/2
Padělatelé (TV film)
2008 Hlasy mrtvých (TV film)
2006 Okruh přátel (TV film)

TV seriály

2017 Bellevue (TV seriál)
How Do I Remember? (E05)
The Guy with Fire in His Eyes (E03)
He's Back (E02)
další epizody (4)
Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
Keith (S01E05)
Woody (S01E04)
další epizody (5)
2016 District 31 (TV seriál)
Episode 97 (S01E97)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
další epizody (9)
2015 19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 Helix (TV seriál)
Ve tmě (S01E13)
Žně (S01E12)
Černý déšť (S01E11)
Vesmírná loď Ascension (TV seriál)
2013 19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (7)
Cena za lidskost (TV seriál)
For Those About to Rot (S03E10)
(Dead) Girls Just Wanna Have Fun (S03E02)
It's a Shame About Ray (S03E01)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
When I Think About You I Shred Myself (S02E09)
I've Got You Under Your Skin (S02E08)
Do You Really Want to Hurt Me? (S02E02)
další epizody (4)
2011 19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (7)
2007 Závod o dobytí Marsu (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Big Top (S06E04)
2004 Postcards from Buster (TV seriál)
1996 Arthur (TV seriál)

Dokumentární

2007 Mars na obzoru (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky