foto

Kris Lemche

  • nar. 1978
    Brampton, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Wound
You Above All
2018 A Good Dinner Party
2016 New Life
TVZ: Repossessed
2015 Magic Hour
2013 Frankenstein Theory, The
2012 Alter Egos
2011 Green Guys
Vyměřený čas
2010 Edgar Floats (TV film)
2009 Fault Line
Rosencrantz a Guildenstern jsou nemrtvi
2008 Conversation with the Supplicant
2006 Nezvratný osud 3
State's Evidence
2005 A Simple Curve
2002 Strach v přímém přenosu
2001 Bailey's Mistake (TV film)
Flákači
2000 Děti štěstí (TV film)
Moje sestra vlkodlak
Saint Jude
1999 Johanka z Arku (TV film)
Johnny
eXistenZ
1998 Teen Knight
1997 Newton: A Tale of Two Isaacs (TV film)

TV seriály

2018 Soukromé očko (TV seriál)
Dokonalá vražda (S02E12)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Navždy (S05E26)
Divoká karta (S05E18)
Přichází Sandman (S05E17)
2014 Městečko Haven (TV seriál)
Odhalení (S05E08)
2013 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Městečko Haven (TV seriál)
Výstřel ve tmě (S04E11)
Kriminálka New York (TV seriál)
Civilized Lies (S09E12)
2012 Flashpoint (TV seriál)
Eyes In (S05E04)
2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Skřípal (S11E04)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Úmyslná náhoda (S01E09)
2007 Agentura Jasno (TV seriál)
"Poker? Mmm, a předkrm nebude?!" (S01E14)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Weight of What Was (S03E05)
Don't Try This at Home (S03E02)
The Underneath (S03E01)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Krvavý hlad (S01E11)
2003 Joan z Arkádie (TV seriál)
2002 My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
1996 Flash Forward (TV seriál)