foto

Harry Lampl

  • nar. 1987
    Graz, Steiermark, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ein Dorf wehrt sich: Das Geheimnis von Altaussee (TV film)
2016 Das Geheimnis der Hebamme (TV film)
2015 Das Romeo-Prinzip (TV film)
Obchodníci
2014 Adam
2013 Die Werkstürmer
Gehen am Strand
2011 Místo činu: Zúčtování (TV film)
Na tripu
Željesboj (TV film)
2009 Pokrevní přátelství

TV seriály

2018 Země zločinu (TV seriál)
Steirerkind (E11)
2015 Země zločinu (TV seriál)
Pod Jižním křížem (E05)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky