foto

Wolfgang Krewe

  • nar. 20.10.1966 (52 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (2)

  • Medicopter 117 (TV seriál) (1998)

    - 1. epizoda 4. série s názvem Geisterflieger (Zbloudilý let) měla být původně odvysílána 11. září 2001. Kvůli teroristickým útokům v New Yorku, které se odehrály ve stejný den, epizoda odvysílána nebyla, protože některé scény z této epizody byly až nápadně podobné teroristickému útoku na Dvojčata v Manhattanu. Epizoda byla proto odvysílána až 17. září 2002. Pro fanoušky to však způsobilo zmatek, protože v této epizodě byl vysvětlen odchod zdravotního bratra Ralfa Stallera (Wolfgang Krewe) a jeho přítelkyně Jenny Neuhausové (Simone Heher) a příchod nového zdravotního bratra Enrica Continiho (Tom Mikulla). Proto později vznikly 2 verze této epizody. 4. série tedy začala epizodou Rettet Susi (Zachraňte Susi) 18. září 2001. Tato epizoda měla být původně 2. epizodou 4. série. (patrik1177)

  • Medicopter 117 (TV seriál) (1998)

    - V seriálu Dr. Stefan Frank (od r. 1995), konkrétně ve 4. epizodě 5. série s názvem Der Todesprung (Skok smrti), se na pár minut objevil záchranářský vrtulník Medicopter 117 i s celým týmem B ze seriálu Medicopter 117 ve složení pilotka Biggi Schwerinová (Sabine Petzl), záchranář Ralf Staller (Wolfgang Krew) a Dr. Gabriela Kollmannová (Anja Freese). Během jejich scén zazněl i originální soundtrack ze seriálu Medicopter 117. (patrik1177)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tigers
2010 Meine wunderbare Familie ...in anderen Umständen (TV film)
1999 SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
1998 Medicopter 117 (TV film)
1997 S.O.S. Barracuda (TV film)

TV seriály

1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1995 So ist das Leben! Die Wagenfelds (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace