foto

Mitra Hajjar

  • nar. 3.2.1977 (43 let)
    Írán

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Narges Mast
2019 When I Became a Butterfly
2018 Katyusha
Mahoora
2015 Khoda Hafeziy Tolani
2014 Cease Fire 2
Special Line
2012 I'm his wife
Narenji Poush
2010 Shekarchi
2009 Stellina Blue
2006 Je zima
2002 Mozahem
2001 Sagkoshi
Shabhaye Tehran
2000 Eteraz
1999 Faryad

TV seriály

2019 Az Yadha Rafteh (TV seriál)
Raghs Rooi é Shisheh (TV seriál)
2006 Smith (TV seriál)

Dokumentární

2015 Gohar Kheirandish a Filmography - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky