foto

Julie Brochorst Andersen

  • nar. 27.4.1993 (27 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Dokud jsme naživu
2016 Anti
Život pod psa
2014 Punani
2013 Mommy
YOLO
2012 Navždy ty a já
2010 Drž mě pevně

TV seriály

2019 Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
Nye planer (S06E04)
další epizody (6)
2017 Perfekte Steder (TV seriál)
Hvad venter du på? (S01E08)
I er så cute (S01E03)
2014 Tidsrejsen (TV seriál)
Da far var dreng (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky