foto

Léonie Simaga

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Alice a starosta
2017 Sezóna ve Francii
2013 Que d´amour ! (TV film)
Surveillance (TV film)
2010 Copacabana
Mon pote
2009 Herečky na scénu!

TV seriály

2018 Les Impatientes (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2016 Trepalium (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2013 Les Limiers (TV seriál)
Fugitive (E06)
Prédateur (E05)
Mauvaise herbe (E04)
další epizody (6)
2009 Vénus & Apollon (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)

Host

TV pořady

1998 Vivement dimanche (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky