foto

Nathan Barr

  • nar. 9.2.1973 (44 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nathan Barr je filmový a televizní hudební skladatel. Hudbu začal studovat v Tokiu již od svých čtyř let. Jeho talent a sbírka neobvyklých hudebních nástrojů mu brzy umožnily cestovat po celém světě. Říká, že vlastní trumpetu vyrobenou z lidské stehenní kosti. Kromě Tokia Barr studoval hudbu také na Skidmore College a v roce 1993 byl na turné v Itálii a ve Švýcarsku se souborem Juilliard Cello Ensemble.

Roku 1996 se přestěhoval do Los Angeles, aby se mohl více zaměřit na kariéru filmového a televizního skladatele. Nemohl udělat lépe, již roku 1997 pracoval s celosvětově známým skladatelem Hansem Zimmerem na filmech jako LEPŠÍ UŽ TO NEBUDE nebo PRINC EGYPTSKÝ. V roce 2005 složil hudbu k hororu HOSTEL.

Jeho zatím největší úspěch přišel až roku 2008, kdy se stal „dvorním skladatelem“ HBO pro úspěšný seriál TRUE BLOOD, kde skládá hudbu již do čtvrté série. Mezi jeho další novou tvorbu patří hudba k dokumentu HOOD TO COAST a filmu OPEN HOUSE.

Trochu nahlédnout do osobního života dal veřejnosti roku 2010, kdy se v OUT Magazine příznal ke své bisexualitě a byl zařazen do žebříčku 100 nejvlivnějších LGBT osobností roku.

BioCake

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 The Domestics
2017 Hráči se smrtí
The Parting Glass
2015 Kluk od vedle
2013 Velká svatba
2011 The Ledge
30 minut nebo méně
2010 Open House
Poslední vymítání ďábla
2009 Slammin' Salmon, The
2008 Clona
Muka
Ztracení chlapci: Upíří kmen
2007 Hostel II
Oběť: Lovec krve
Špioni a biják
2006 Oktoberfest
2005 Hostel
Mistři hazardu
2001 maniaků
2004 Death Valley
Klub hrůzy
2003 Briar Patch
2002 Cabin Fever
2001 Going Greek
Venus and Mars
2000 Muž z Virginie (TV film)
Red Dirt
1999 Od soumraku do úsvitu 3: Katova dcera
Protect-O-Man
1998 Traveling Companion

TV seriály

2017 The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (10)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Longest Day (S01E10)
The Turn (S01E09)
The Roll Over (S01E08)
další epizody (9)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Soviet Division (S05E13)
The World Counsel of Churches (S05E12)
Dyatkovo (S05E11)
další epizody (13)
2015 Sneaky Pete (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Hemlock Grove (TV seriál)
Brian's Song (S03E10)
Damascus (S03E09)
Dire Night on the Worm Moon (S03E08)
další epizody (10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
March 8, 1983 (S03E13)
I Am Abassin Zadran (S03E12)
EST Men (S03E01)
2014 Hemlock Grove (TV seriál)
Demons and the Dogstar (S02E10)
Tintypes (S02E09)
Unicorn (S02E08)
další epizody (10)
Takoví normální Američané (TV seriál)
Echo (S02E13)
Operation Chronicle (S02E12)
Stealth (S02E11)
další epizody (13)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Děkuji (S07E10)
Zemřít pro lásku (S07E09)
O krok blíž (S07E08)
další epizody (10)
2013 Hemlock Grove (TV seriál)
Birth (S01E13)
Children of the Night (S01E12)
The Price (S01E11)
další epizody (13)
Takoví normální Američané (TV seriál)
The Colonel (S01E13)
The Oath (S01E12)
The Clock (S01E02)
další epizody (4)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Radioaktivita (S06E10)
Na životě nezáleží (S06E09)
Všichni mají na kahánku (S06E08)
další epizody (10)
2012 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zachraň se (S05E12)
Soumrak (S05E11)
Vše je pryč (S05E10)
další epizody (12)
2011 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Až zemřu já... (S04E12)
Duše v ohni (S04E11)
Ať shoří celý dům (S04E10)
další epizody (12)
2010 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Zlo pokračuje (S03E12)
Čerstvá krev (S03E11)
Krysa v dohledu (S03E10)
další epizody (12)
2009 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Na druhé straně není nic (S02E12)
Šílenství (S02E11)
Přede mnou nový svět (S02E10)
další epizody (12)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
Staneš se mou smrtí (S01E12)
Milovat znamená pohřbít (S01E11)
Nechci to slyšet (S01E10)
další epizody (12)
2001 Kate Brasher (TV seriál)

Dokumentární

2010 Hood to Coast
2001 Big Time
1999 Gladiátoři 2000

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace