foto

Mičiru Óšima

  • nar. 16.3.1961 (58 let)
    Nagasaki, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Kimi to, nami ni noretara
2018 Gekidžóban Haikara-san ga tóru kóhen: Tókjó dairoman
2017 Gekidžóban Haikara-san ga tóru zenpen: Benio, Hana no džúnanasai
2016 Omiya-san 2016 (TV film)
Omiyasan SP 2016 2 (TV film)
2015 Kainan 1890
2014 Omiya-san 2014 (TV film)
2013 Hajimari mo owari mo nai
2011 Kora
2010 Hachigatsu no nijûsô
Rosuto kuraimu: Senkó
2009 Feng Sheng
Gokusen: The Movie
Warau Keikan
Wataši dasu wa
2008 Maboroši no jamataikoku
2007 Cubaki Sandžúró
Onna no ičidaiki: Mukai Čiaki (TV film)
2006 Ajiantamu Buru
Ašita no kioku
Mamija kjódai
2005 Gekidžóban Hagane no renkindžucuši: Šambala o juku mono
Kita no zeronen
Operetta tanuki goten
2004 Umineko
2003 Godzilla vs. Mothra vs. Mechagodzilla: Tokio SOS
Momoko, kaeru no uta ga kikoeru jo
2002 Godzilla tai Mechagodzilla
Hi wa mata noboru
Mohóhan
2001 Curibaka nišši 12: šidžó saidai no kjúka
2000 Godzilla tai Megaguirus: G šómecu sakusen
Nagasaki burabura buši
1998 Ohaka ga nai!
Puraido: Unmei no toki
Queen Emeraldas
1997 Šicurakuen
1996 Gokudó no onnatači: Kiken na kake
Haó taikei rjú Knight: Adeu Legend Final
Mahócukai Tai!
Tomoko no baai
1995 Gotó ni naritai
Haó taikei rjú Knight: Adeu Legend II
Winds of God
1993 Casshan
1992 Kaze no tairiku
1991 Budó ga me ni šimiru (TV film)
Don ni natta otoko
1990 OL kaizó kóza

TV seriály

2018 Jagate kimi ni naru (TV seriál)
2016 Akagami no Širajuki-hime (TV seriál)
2010 Jodžóhan šinwa taikei (TV seriál)
Sora no oto (TV seriál)
2008 Nabari no ó (TV seriál)
2007 Bjakkotai (TV seriál)
Hotelier (TV seriál)
2006 Džundžó kirari (TV seriál)
Le Chevalier D'Eon (TV seriál)
Regatta: Kimi to ita eien (TV seriál)
2003 Fullmetal Alchemist (TV seriál)
Kjóto čiken no onna (TV seriál)
Massugu ni ikó. (TV seriál)
Necurecuteki čúka hanten (TV seriál)
Tenši mitai (TV seriál)
2002 Omija-san (TV seriál)
2001 Sayônara, Ozu-sensei (TV seriál)
2000 Shomuni 2 (TV seriál)
1999 Arc the Lad (TV seriál)
1998 Change (TV seriál)
1997 Mach Go Go Go (TV seriál)
1996 Oretachi ni Ki wo Tsukero (TV seriál)
1994 Fukui-sanchi no Isansozoku (TV seriál)
Haó taikei rjú Knight (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Nippon Academy šó (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2007 Konnichiwa, Kaasan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce