foto

Pavel Majkus

  • nar. 12.2.1958 (60 let)
    Hranice, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)

TV seriály

2016 Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
2014 První republika (TV seriál)
Rudi (S01E09)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2011 Znamení koně (TV seriál)
Výpověď (S01E09)
Salomé (S01E08)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Směšný vrah (S01E06)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Dar (S02E02)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace