foto

Pavel Majkus

  • nar. 12.2.1958 (62 let)
    Hranice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pepa
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Všechny barvy léta (E11)
2016 Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
2015 Atentát (TV seriál)
Šifra (E10)
2014 První republika (TV seriál)
Rudi (S01E09)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Klubové barvy (S01E14)
České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
2011 Znamení koně (TV seriál)
Výpověď (S01E09)
Salomé (S01E08)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Směšný vrah (S01E06)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Dar (S02E02)

Divadelní záznam

2016 Cena facky (divadelní záznam)
2011 Harold a Maude (divadelní záznam)
2007 Vyrozumění (divadelní záznam)