foto

Karolina Frydecká

  • nar. 15.9.1960 (57 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bardi
2010 Muži v offsidu (divadelní záznam)
2009 Miláček (divadelní záznam)
1985 Drahý Bedřichu (TV film)
Robotóza (TV film)
1983 Takový talent (TV film)

TV seriály

2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Švýcarský řez (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace