foto

Ondřej Brett

  • nar. 8.3.1987 (33 let)
    Česká Lípa, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Stockholmský syndrom (TV film)
2013 Pestré vrstvy (TV film)
2011 Amore Mia (studentský film)
Guláš (studentský film)
2009 Setkání (studentský film)

TV seriály

2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na tanečním parketu (E06)
2018 Ohnivý kuře (TV seriál)
Nemoci a pomoci (S05E42)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Sprejeři (S04E11)
2011 Znamení koně (TV seriál)
Dražba (S01E06)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Tajná mise docentky Rybkové (E03)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Led (S02E10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky