foto

Jan Haluza

  • nar. 27.5.1987 (33 let)
    Olomouc, Československo

Biografie

Vystudoval teorii a dějiny dramatických umění na Univerzitě Palackého v Olomouci. Režisér, scenárista a dramaturg, fanoušek Stevena Spielberga, ale třeba i Jana Svěráka. Upozornil na sebe krátkometrážní žánrovou hříčkou První akční hrdina (2019), která se stala jeho profesionálním debutem.

Produkce Radim Procházka

Režijní filmografie

Filmy

2021 Deníček moderního fotra
2019 První akční hrdina
2015 Trhlina (amatérský film)
2013 Bady (amatérský film)
Případ pro Jáchyma Semiše (amatérský film)
2012 Dobytí vrabčího hnízda: Vzpomínky na Semiše (amatérský film)
Trable s trumpetou (amatérský film)
ksichtbook/the film (amatérský film)
2011 Do tmy (amatérský film)
Noční jízda (amatérský film)
Tubus (amatérský film)
Woodstroke (amatérský film)
Škleb (amatérský film)
2010 Komedie plná smrti (amatérský film)
2009 Slzy noci (amatérský film)
Venia (amatérský film)
2008 Neříkej před ním, že je magor (amatérský film)
Zloději (amatérský film)

Dokumentární

2019 První akční dokument
2014 Film o filmu: Všiváci (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Deníček moderního fotra
2019 První akční hrdina
2015 Trhlina (amatérský film)
2013 Případ pro Jáchyma Semiše (amatérský film)

Dokumentární

2019 První akční dokument

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Na konci září (amatérský film)
Trhlina (amatérský film)
2013 Bady (amatérský film)
Případ pro Jáchyma Semiše (amatérský film)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hvězda padá na hubu (amatérský film)
2012 Dobytí vrabčího hnízda: Vzpomínky na Semiše (amatérský film)

Střihačská filmografie

Dokumentární

2019 První akční dokument

Fanoušci tvůrce