foto

Šigeru Izumija

  • nar. 11.5.1948 (70 let)
    Aomori, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Brave Storm
Garo: Kami no kiba
Saidžó no meii 2017 (TV film)
2016 Gosaigjó no onna
Sabuibo Mask
Saijo no Meii (TV film)
2015 Garo: gold storm shou
Kišúten eki terminal
2014 3 oku yen jiken (TV film)
Sanokuen džiken (TV film)
Tokyo ni Olympics o Yonda Otoko (TV film)
Zenmo no Boku ga Bengoshi ni Natta Riyu (TV film)
奇跡の教室 (TV film)
2012 Akai Kisecu
Akujo ni Tsuite (TV film)
Omuraisu
2009 Anmicu Hime 2
Long Caravan
Nise sacu
Parareru
2008 Tabidachi: Ashoro yori
Yukinojo Henge (TV film)
2007 Akanezora
Kimi ga Kureta Natsu (TV film)
Tengoku to džigoku (TV film)
2006 Ren'ai Shosetsu - Duke, Juhachi no Natsu, Tsuki no Shizuku (TV film)
Saigo no Nightingale (TV film)
2005 Kjúmei bjótó 24dži supešaru (TV film)
2004 Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
1999 Keizoku: Phantom (TV film)
1993 Hadashi no pikunikku
1982 Bakuretsu toshi
Toumei na kisetsu (TV film)
1981 Eidžanaika
1980 Kaičóon
1979 Sengo saidai no júkai: Jošinobu-čan džiken (TV film)

TV seriály

2017 Hitoya no Toge (TV seriál)
Sanbiki no Ossan 3〜Seigi no Mikata, Mitabi!! (TV seriál)
2016 Hiru no sento šú (TV seriál)
2015 Dakara Koya (TV seriál)
Gakko no Kaidan (TV seriál)
Garo: gold storm shou (TV seriál)
Godan (TV seriál)
Iši no maju (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
2014 Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
2013 Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Lady Joker (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
2012 Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
2011 Inu o Kau to Iu Koto (TV seriál)
Ore no sora: keidži-hen (TV seriál)
Pandora III (TV seriál)
Saijo no Meii (TV seriál)
2010 Nasake no onna: Kokuzeikjoku sasacukan (TV seriál)
Šinzanmono (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
Loto 6 de 3 Oku 2 Senman-en Atate Otoko (TV seriál)
2007 Tokyo Tower (TV seriál)
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton (TV seriál)
2006 Dr. Koto Shinryojo 2006 (TV seriál)
2005 Koi no Jikan (TV seriál)
2004 Itoshi Kimi e (TV seriál)
Medaka (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Psycho Doctor (TV seriál)
2001 Kangei! Danjiki Goikkosama (TV seriál)
1992 Mokuyoubi no Shokutaku (TV seriál)
1988 Tantei! Naito sukûpu (TV seriál)
1983 Kinjóbi no cumatači e (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1986 Desu pawuda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace