foto

Vendula Pizingerová

  • nar. 18.2.1972 (46 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Prezidentka nadačního fondu Kapka naděje Vendula Svobodová se narodila 18. února 1972 v Praze. Po studiu na gymnáziu pracovala v reklamní agentuře a potom ve Straně podnikatelů. V roce 1995 se provdala za hudebního skladatele Karla Svobodu. V roce 1996 založila Vendula nadační fond Kapka naděje. V roce 2007 spáchal její manžel sebevraždu. V roce 2009 si vzala podnikatele Patrika Auše, ale později jejich manželství nevydrželo a rozvedli se.

Jiří "BloodMax" Neubauer

Herecká filmografie

Dokumentární

2016 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Venduly Svobodové Pizingerové (S12E09)
2013 Tajemství lásek slavných (TV film)
2011 Tajemství svateb slavných (TV film)
2008 Strom naděje a splněných přání (koncert)
2007 Ta naše povaha česká: Zákon bulváru (TV film)
2006 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Venduly Svobodové (S01E11)

TV pořady

2016 Pevnost Boyard (TV pořad)
2013 Máme rádi Česko (TV pořad)
2012 Dobrý večer, Česko! (TV pořad)
Drzá Diana (TV pořad)
Limuzína (TV pořad)
2011 Café Barrandov (TV pořad)
Světla ramp : Pocta Barrandovu (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
2010 Kapka naděje (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
2009 Tajomstvo mojej kuchyne (TV pořad)
2008 TOP STAR magazín (TV pořad)
2006 Bar (TV pořad)
Extra (TV pořad)
Můžu u Vás přespat? (TV pořad)
Žito (TV pořad)
2005 VyVolení (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1999 Banánové rybičky (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Prima jízda (TV pořad)
Zlatíčka (TV pořad)
1994 Televizní noviny (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace