foto

Lydia Leonard

  • nar. 5.12.1980 (39 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Last Christmas
2016 The Prevailing Winds
2014 Born of War
2013 Bájní tvorové: Dračí hrobka
Lucan (TV film)
2010 Archipelago
2008 39 stupňů (TV film)
Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
2006 True True Lie

TV seriály

2020 Flesh and Blood (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2019 Gentleman Jack (TV seriál)
Why've you brought that? (S01E07)
Do ladies do that? (S01E06)
Most Women Are Dull and Stupid (S01E04)
další epizody (5)
Nezvěstná (TV seriál)
Accomplice (S02E10)
Aggression (S02E08)
2017 Nezvěstná (TV seriál)
Original Sin (S01E10)
Child's Play (S01E09)
Brave Boy (S01E08)
další epizody (8)
Quacks (TV seriál)
The Physicians Hernia (E06)
The Bishops Appendix (E05)
The Indian Mesmerist (E04)
další epizody (6)
Ulička Apple Tree Yard (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
2015 Life in Squares (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
River (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
2013 Ambassadors (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Věž (S01E05)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Fault Lines (S06E07)
2011 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S10E02)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (4)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Missing Link (S01E04)
Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Ukradený orel (S01E01)
2004 Foylova válka (TV seriál)
Francouzská finta (S03E01)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové minulosti (S07E07)