foto

Lydia Leonard

  • nar. 5.12.1980 (37 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Prevailing Winds
2014 Born of War
2013 Bájní tvorové: Dračí hrobka
Lucan (TV film)
2010 Archipelago
2008 39 stupňů (TV film)
Margaret Thatcherová - Dlouhá cesta do Finchley (TV film)
2006 True True Lie

TV seriály

2017 Quacks (TV seriál)
The Physicians Hernia (E06)
The Bishops Appendix (E05)
The Indian Mesmerist (E04)
další epizody (6)
2015 Life in Squares (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
River (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
2013 Ambassadors (TV seriál)
Da Vinciho démoni (TV seriál)
Věž (S01E05)
2012 Whitechapel (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
2009 Casualty 1909 (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (4)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
The Missing Link (S01E04)
Londýnská nemocnice (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2006 The Line of Beauty (TV seriál)
2005 Jericho (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Ukradený orel (S01E01)
2004 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Duchové minulosti (S07E07)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace