foto

William Ruane

  • nar. 7.6.1985 (33 let)
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Honour
2012 Andělský podíl
Kelly + Victor
2007 Kitchen (TV film)
Pod psa
2006 Inspektor Rebus II.- Rakvičky (TV film)
Zvedá se vítr
2002 Sladkých šestnáct let

TV seriály

2017 Trust Me (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Borgiové (TV seriál)
Tvář smrti (S03E01)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
2010 Accused (TV seriál)
2002 River City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace