foto

Jan Hošek

  • nar. 15.2.1961 (57 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jan Hošek se narodil se v roce 1961 v Praze. Vystudoval Přírodovědeckou fakultu UK a FAMU a oba tyto obory dnes využívá ve svém povolání.

Ekofilm

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2017 Planeta Česko
Svět podle termitů
2015 Jak se dělá prales
2009 Netopýři ve tmě (TV film)
2006 Potřebujeme skřivana? (TV film)
1999 Expedice Rattanakiri (TV film)

Režijní filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace