foto

Ari Cohen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Molly's Game
To
2016 Bruno a Boots: Boj o bazén (TV film)
2015 Bark Ranger
2014 Mapy ke hvězdám
2012 Whiskey Business (TV film)
2010 Moje chůva upírka (TV film)
Small Town Murder Songs
2008 Nemocná láskou (TV film)
2007 Spi, holčičko, spi (TV film)
Tracey: Fragmenty
2006 A Job To Kill For (TV film)
To není můj život (TV film)
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Večer pro dámy (TV film)
2004 Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2002 Gilda Radner: Je pro co žít (TV film)
Man Who Saved Christmas, The (TV film)
2001 Nebezpečný syn (TV film)
Záblesk z pekel (TV film)
2000 Dear America: A Line in the Sand (TV film)
Drtič
1999 Černá a bílá (TV film)
1998 Nahé město: Poslední soud (TV film)
1997 Too Close to Home (TV film)
1993 For the Moment
1991 Archangel
True Confections (TV film)

TV seriály

2017 The Kennedys After Camelot (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Shadowhunters (TV seriál)
Moo Shu to Go (S01E05)
Shoot the Messenger (TV seriál)
Quantico (TV seriál)
Fast (S01E19)
2015 Gangland Undercover (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Crabtree mánie (S08E16)
2014 Remedy (TV seriál)
2012 Firma (TV seriál)
2011 Kingová (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Moje chůva upírka (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
Rookie Blue (TV seriál)
2009 Stav beztíže (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2007 Kaya (TV seriál)
2006 Krvavé svědectví (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Something Wicked (S01E18)
2005 The Tournament (TV seriál)
2004 Days, The (TV seriál)
Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
V podzemí (S01E07)
Láska je Láska (TV seriál)
2001 Smallville (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
The City (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1998 Famous Jett Jackson, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace