foto

David N. Jahn

  • nar. 2.9.1975 (44 let)
    Zürich, Zürich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gangster Ka
2009 3 sezóny v pekle
2008 Paříž 36

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2008 Černá sanitka (TV seriál)

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Woman's Day
2006 Vina anticorro (studentský film)

Dokumentární

2010 H.R. Giger Revealed

Režijní filmografie

Dokumentární

2010 H.R. Giger Revealed
Vanessa - Ave Agony

Hudební videoklipy

2015 Mortal Cabinet - Černý myslivec (hudební videoklip)
2014 Vanessa - Holky z gymplu (hudební videoklip)
2013 Vanessa - Dobře organizovaná tlupa (hudební videoklip)
2010 Vanessa - Fízl na speedu (hudební videoklip)
2009 Vanessa - Ahoj, chcípni! (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 H.R. Giger Revealed

Producentská filmografie

Dokumentární

2010 H.R. Giger Revealed

Host

TV pořady

2013 Artefakta (TV pořad)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2014 Vanessa - Holky z gymplu (hudební videoklip)
Vanessa - Smutný pán (hudební videoklip)
2013 Vanessa - Dobře organizovaná tlupa (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky