foto

David N. Jahn

  • nar. 2.9.1975 (42 let)
    Zürich, Zürich, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Gangster Ka
2009 3 sezóny v pekle
2008 Paříž 36

TV seriály

2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
2008 Černá sanitka (TV seriál)

TV pořady

2013 Artefakta (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Woman's Day
2006 Vina anticorro (studentský film)

Dokumentární

2010 H.R. Giger Revealed

Režijní filmografie

Dokumentární

2010 H.R. Giger Revealed
Vanessa - Ave Agony

Hudební videoklipy

2015 Mortal Cabinet - Černý myslivec (hudební videoklip)
2014 Vanessa - Holky z gymplu (hudební videoklip)
2013 Vanessa - Dobře organizovaná tlupa (hudební videoklip)
2010 Vanessa - Fízl na speedu (hudební videoklip)
2009 Vanessa - Ahoj, chcípni! (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 H.R. Giger Revealed

Producentská filmografie

Dokumentární

2010 H.R. Giger Revealed

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2014 Vanessa - Holky z gymplu (hudební videoklip)
Vanessa - Smutný pán (hudební videoklip)
2013 Vanessa - Dobře organizovaná tlupa (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace