foto

Christopher Wiehl

  • nar. 29.10.1970 (49 let)
    Yakima, Washington, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Worry Dolls
2015 Monsters
2010 Farewell Mr. Kringle (TV film)
2008 Moonlight and Mistletoe (TV film)
2006 Community Service (TV film)
2004 Pomsta ženy středního věku (TV film)
2003 Detektivové z Hollywoodu
Dry Cycle
Jak to dělaj kluci
2000 Klub zlomených srdcí
1999 Cold Hearts
Vzpoura v Port Chicagu (TV film)
1998 Bronx County (TV film)
Gangsteři z Atlantic City
Girl
My Engagement Party
Poslední mejdan
Yakima Wash

TV seriály

2018 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Service (S19E18)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Nezvěstný (S14E12)
2016 Code Black (TV seriál)
Life and Limb (S02E02)
2015 Mystérium sexu (TV seriál)
Rozum a čich (S03E06)
Pomsta (TV seriál)
Clarity (S04E18)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
I Ain't Broke But I'm Badly Bent (S02E07)
2012 Záměna (TV seriál)
We Are the Kraken of Our Own Sinking Ships (S01E28)
The Intruder (S01E24)
This Is the Color of My Dreams (S01E23)
další epizody (7)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Miluj bližního svého (S02E01)
2009 Agentura Jasno (TV seriál)
Každý pátek od deseti večer (S03E13)
Médium (TV seriál)
Baby Fever (S06E05)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zdánlivá vina (S07E15)
2007 Private Practice (TV seriál)
In Which Dell Finds His Fight (S01E09)
In Which Addison Finds the Magic (S01E03)
Jericho (TV seriál)
One Man's Terrorist (S01E17)
Semper Fidelis (S01E15)
Heart of Winter (S01E14)
další epizody (5)
2006 Jericho (TV seriál)
Vox Populi (S01E11)
Crossroads (S01E09)
Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Giving Up the Ghost (S02E10)
2004 Clubhouse (TV seriál)
North Shore (TV seriál)
2003 Hvězdy týmu (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde na baseball (S02E03)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Čelní náraz (S03E17)
Recept na vraždu (S03E11)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Birds of Prey (TV seriál)
První pondělí (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tvrdá pěst (S03E07)
Nárok obviněných (S03E02)
Poslední kapka (S03E01)
další epizody (4)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nos (S02E04)
2000 Býk (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Zvířata a lidé (S02E13)
Pohotovost (TV seriál)
Příběh nekončí (S06E20)
1999 Payne (TV seriál)
Popular (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Nikdy nezabíjej kluka na prvním rande (S01E05)
Jenny (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Chyba pilota (S01E05)
Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
The River of Stars (E11)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Worry Dolls

Producentská filmografie

Filmy

2016 Worry Dolls

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky