foto

Joseph Mawle

  • nar. 21.3.1974 (46 let)
    Oxford, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Last Planet
2019 Land's End
Pan Jones
2018 Spoon Fed
The Sound
2017 Cesta časem
2016 Trial
2015 Hvozd
Kill Your Friends
V srdci moře
2013 Half of a Yellow Sun
2012 Abraham Lincoln: Lovec upírů
Ptačí zpěv (TV film)
S ledovým klidem
Shell
2011 The Awakening
2010 Dive (TV film)
Vyrobeno v Dagenhamu
2009 Freefall (TV film)
Heartless
Vraždy v Yorkshiru: 1980 (TV film)
2008 Lekce 21
2007 Clapham Junction (TV film)
Vyznání Anny Elliotové (TV film)
2006 Secret Life of Mrs. Beeton, The (TV film)
Soundproof (TV film)
2004 Dunkerque: záchrana expedičního sboru (TV film)
1998 Merlin (TV film)
The Prototype

TV seriály

2020 The Lord of the Rings (TV seriál)
2019 MatkaOtecSyn (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Za Zdí (S07E06)
2016 Ripper Street (TV seriál)
The Dreaming Dead (S05E04)
All the Glittering Blades (S05E03)
A Brittle Thread (S05E02)
další epizody (4)
Hra o trůny (TV seriál)
Vichry zimy (S06E10)
Krev mé krve (S06E06)
2015 Osmý smysl (TV seriál)
Demons (S01E06)
Limbic Resonance (S01E01)
The Last Panthers (TV seriál)
Angel of Death (E05)
Serpents Kiss (E04)
Chimaeras (E03)
2013 The Tunnel (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
Am I Not Monstrous? (S02E02)
další epizody (4)
2011 Hra o trůny (TV seriál)
Lord Sníh (S01E03)
Královská cesta (S01E02)
Zima se blíží (S01E01)
Ženy milující (TV seriál)
2010 Five Daughters (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Vražda v Orient expresu (S12E03)
2009 Free Agents (TV seriál)
Merlin (TV seriál)
Probuzení čarodějnice (S02E11)
2008 Umučení (TV seriál)
Foylova válka (TV seriál)
Zlomené duše (S06E02)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2006 The Street (TV seriál)
Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Jeskynní žena (S11E01)
2002 Sir Gadabout, the Worst Knight in the Land (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)