foto

Bruce Hopkins

  • nar. 25.11.1955 (63 let)
    Invercargill, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Into the Rainbow
2014 Domácí vězení
2013 3 Mile Limit
2012 Sleeper
2009 Under the Mountain
2008 Děkan Spanley
2007 10 přikázání
You Move You Die
2004 1nite
Generál Eisenhower (TV film)
2003 Pán prstenů: Návrat krále
2002 Krvavý zločin (TV film)
Pán prstenů: Dvě věže
Smrtící soubor
Vražda v Greenwich (TV film)
2001 Na hraně zákona (TV film)
2000 Divoké líbánky
Jubilee
Vražedné důkazy (TV film)
1999 I'll Make You Happy
Lawless (TV film)
1993 Desperate Remedies
1990 Linda's Body

TV seriály

2016 Hillary (TV seriál)
2015 Find Me a Maori Bride (TV seriál)
2008 Power Rangers Jungle Fury (TV seriál)
2006 Power Rangers Mystic Force (TV seriál)
2005 Power Rangers S.P.D. (TV seriál)
2004 Power Rangers DinoThunder (TV seriál)
2003 Power Rangers Ninja Storm (TV seriál)
2001 Nemocnice Mercy Peak (TV seriál)
2000 Cleopatra 2525 (TV seriál)
Všeuměl (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Lyra, Lyra, srdce svírá (S05E10)
1999 Greenstone (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Dcera Pomiry (S04E11)
1998 Mladý Hercules (TV seriál)
1996 Xena (TV seriál)
Deset malých vojevůdců (S02E08)
1995 Herkules (TV seriál)
Xena (TV seriál)
Pán snů (S01E03)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
1992 Shortland Street (TV seriál)
1990 Nová dobrodružství Černého Bleska (TV seriál)

Dokumentární

2015 The Monster of Mangatiti

Host

TV pořady

2006 Bondi Rescue (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace