foto

Kathrin Ritt

  • nar. 25.3.1980 (39 let)
    Kirchdorf an der Krems, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Paulin sen (TV film)
2005 Pod bílými plachtami: Koncert na rozloučenou (TV film)
2004 Hledá se rodina (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
1999 Spirála beznaděje (TV film)
1998 Liselotte (TV film)

TV seriály

2006 Lilly Schönauer (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Unter weissen Segeln (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Candy Club (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky