foto

Petr Šabach

  • nar. 23.8.1951
    Praha, Československo
  • zem. 16.9.2017 (66 let)
    Praha, Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2010 Občanský průkaz - kniha
2008 U mě dobrý - kniha
2003 Pupendo - kniha
1999 Pelíšky - kniha
1993 Šakalí léta - kniha

TV seriály

2013 Škoda lásky (TV seriál) - kniha
S jedním uchem na veselo (S01E12) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2008 U mě dobrý
2004 Horem pádem

TV pořady

1999 Třistatřicettři (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace