foto

Gabriel Barylli

  • nar. 31.5.1957 (62 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Láska až za hrob
2010 Popelka (TV film)
2007 Weisse Lilien
2006 Korunní princ (TV film)
Řeka pravdy (TV film)
2002 Flamenco der Liebe (TV film)
Zeit mit dir, Die (TV film)
2001 Anwalt des Herzens (TV film)
Reise des Herzens (TV film)
2000 Muž na prodej (TV film)
Spojeny jen krví (TV film)
1999 Můj přítel Vlk (TV film)
Spirála beznaděje (TV film)
Verliebt in eine Unbekannte (TV film)
Wer liebt, dem wachsen Flügel...
1998 Krambambuli (TV film)
1997 Crazy Moon (TV film)
Seitensprung in den Tod (TV film)
1996 Der See
Honigmond
1995 Francouzka
1994 Blut an der Wiege (TV film)
1990 Butterbrot
1988 Der jüngste Tag (TV film)
Tatort - Salü Palu (TV film)
1987 Franza (TV film)
Májová bouřka (TV film)
Neznámá krajina
1986 Wohin und zurück - Santa Fe (TV film)
Wohin und zurück - Teil 3: Welcome in Vienna (TV film)
1985 Krycí jméno: Smaragd
1984 Eine blaßblaue Frauenschrift (TV film)
Frau ohne Körper und der Projektionist, Die
Gefühlssachen (TV film)
1982 Zeitgenossen
1981 Der Schüler Gerber (TV film)

TV seriály

2019 M - Vrah mezi námi (TV seriál)
2013 Paul Kemp - Alles kein Problem (TV seriál)
Die Falle (E13)
Toleranz (E09)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1986 Mit meinen heißen Tränen (TV seriál)
1985 August Strindberg ett liv (TV seriál)
Gespenstergeschichten (TV seriál)

Dokumentární

2009 Wir sind Österreich (TV seriál)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2017 Homo Austriacus - So samma! (TV pořad)
2013 Stöckl (TV pořad)
2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2009 Talk im Hangar-7 (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1987 Nachtcafé (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky