foto

Vince Colosimo

  • nar. 11.11.1966 (52 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Jack Irish: Dead Point (TV film)
Schapelle (TV film)
2013 Velký Gatsby
2011 Face to Face
Panika na Rock Island (TV film)
Swerve
2010 Králové ostrova Mykonos
Zvrácená láska (TV film)
2009 Svítání
2008 Emerald Falls (TV film)
Labyrint lží
Scorched (TV film)
2006 Opal Dream
Solo
2005 Life (TV film)
2004 BlackJack: Sweet Science (TV film)
2003 After the Deluge (TV film)
Ain't Got No Jazz
Jídlo s sebou
2002 Chůze po vodě
Dokonalá loupež
Družiččino tajemství (TV film)
Nugget
2001 Lantana
2000 Drsňák Chopper
Řecký blb
1984 Street Hero
1983 Moving Out

TV seriály

2018 Underbelly Files: Chopper (TV seriál)
2017 Sunshine (TV seriál)
2014 Fat Tony & Co (TV seriál)
Janet Kingová (TV seriál)
2013 It's a Date (TV seriál)
Mr. and Mrs. Murder (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Válečná kořist (S03E06)
Pokrevní bratři (S03E05)
Decimace (S03E04)
další epizody (4)
2012 Vražedné záhady slečny Fisherové (TV seriál)
2010 Cops LAC (TV seriál)
2009 Carla Cametti PD (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
The Sorcerer's Apprentice (S01E02)
The Black Prince (S01E01)
2007 City Homicide (TV seriál)
2005 We Can Be Heroes (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
2000 Something in the Air (TV seriál)
1999 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Někdo, koho znáš (E13)
1994 A Country Practice (TV seriál)
1993 Seven Deadly Sins (TV seriál)

Dokumentární

2010 Australské zločinecké rodiny (TV seriál) - vyp.
2002 Secret Life of 'The Secret Life of Us', The (TV film)
1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 The 2003 Australian Film Institute Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace