foto

Hans von Borsody

  • nar. 20.9.1929
    Vídeň, Rakousko
  • zem. 4.11.2013 (84 let)
    Kiel, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Der Meineidbauer (TV film)
2009 Lachen mit Heinz Schenk (TV film)
2008 Der Besuch der alten Dame (TV film)
2003 Mörderischer Plan (TV film)
2000 Dir zu Liebe (TV film)
Návrat do minulosti (TV film)
1993 Ein Unvergeßliches Wochenende... in Venedig (TV film)
1984 Weltuntergang (TV film)
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
Pokrevní příbuzní
1977 Příliš vzdálený most
Schulmädchen-Report 11: Probieren geht über Studieren
Zeit der Empfindsamkeit (TV film)
1975 6 Zimmer Sonnenseite (TV film)
Výstřih vzadu
1974 Tatort - Acht Jahre später (TV film)
1973 Immobilien (TV film)
1971 Die Schrott-Story (TV film)
1970 Die vertagte Nacht (TV film)
Formula 1 - Nell'Inferno del Grand Prix
1969 Agáchate, que disparan
Der Vetter Basilio (TV film)
Liebe, Love, l'Amour (TV film)
Pudelnackt in Oberbayern
1968 Andrea - Wie ein Blatt auf nackter Haut
Bombenwalzer (TV film)
1967 Die Nibelungen, Teil 2 - Kriemhilds Rache
Masakr v Černém lese
Omicidio per appuntamento
1966 Die Nibelungen, Teil 1 - Siegfried
Robin Hood, der edle Räuber (TV film)
1965 Buffalo Bill: Hrdina divokého západu
Mivtza Kahir
1964 Die goldene Göttin vom Rio Beni
Lana - Königin der Amazonen
Sette contro la morte
1963 Bergwind
Der Unsichtbare
1962 Candidate for Murder
Eine Nacht in Venedig (TV film)
Marcia o crepa
Wilde Wasser
1961 ...und du, mein Schatz, bleibst hier
Barbara - Wild wie das Meer
Il conquistatore di Maracaibo
Im schwarzen Rößl
1960 Das Rätsel der grünen Spinne
Der Degen mit den Genien (TV film)
Der wahre Jakob
Juanito
Schlager-Raketen
1959 Besuch aus heiterem Himmel
Der Schäfer vom Trutzberg
Ein Walzertraum (TV film)
Mein Schatz, komm mit ans blaue Meer
Nick Knattertons Abenteuer - Der Raub der Gloria Nylon
The Perjurer
1958 Die grünen Teufel von Monte Cassino
Nick Knattertons Abenteuer
Polikuschka
Rivalen der Manege
Wehe, wenn sie losgelassen
1957 Jägerblut
Soledad (TV film)
1956 Der Meineidbauer
Der Schandfleck
K. und k. Feldmarschall
1955 Der Major und die Stiere
Don Giovanni
Zwei Herzen und ein Thron

TV seriály

1999 Afrika je mým domovem (TV seriál)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Big Ben (TV seriál)
Ruka ruku myje (S02E08)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Stockinger (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Ein unvergeßliches Wochenende (TV seriál)
1992 Siebenbirken (TV seriál)
1990 Constance et Vicky (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Die glückliche Familie (TV seriál)
Vom Glück verfolgt (TV seriál)
1984 Heiße Wickel - kalte Güsse (TV seriál)
Tiere und Menschen (TV seriál)
1983 Kontakt bitte... (TV seriál)
1981 Barriers (TV seriál)
1980 Merlin (TV seriál)
1978 Ausgerissen! Was nun? (TV seriál)
1976 Die Affäre Lerouge (TV seriál)
1975 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
1973 Mordkommission (TV seriál)
1970 Ehen vor Gericht (TV seriál)
1969 Gestern gelesen (TV seriál)
Luftsprünge (TV seriál)
1966 Cliff Dexter (TV seriál)
1959 The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)
1970 Tournee (TV pořad)
1969 Das Sonntagskonzert (TV pořad)
1967 Stelldichein beim Wein (TV pořad)
1957 Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace