foto

Angeliki Papoulia

  • nar. 1975

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Zázrak Sargasového moře
2015 Humr
2014 Výbuch
2011 Alpy
2009 Špičák
2008 Kala krymmena mystika, Athanasia
2002 Spirtokouto
Vrohi
2001 Alexandreia
Me ta fota nystagmena
1999 Whoopee

TV seriály

2017 The Tunnel (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace