foto

Milan Semík

  • nar. 19.1.1933 (86 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Vláčik do stanice víťazstvo (TV film)
1976 Slnko vychádza nad Prašivou (TV film)
1975 Nemám čo povedať (TV film)
1973 Noc v krčme U veľkého diviaka (TV film)
1972 Zbabelá (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Hĺbkový rekord (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace