foto

Margarethe von Trotta

  • nar. 21.2.1942 (79 let)
    Berlín, Berlin, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1984 Modrovous (TV film)
1981 Rece do góry
1977 Bierkampf
1976 Atlantikschwimmer, Die
Rána z milosti
1975 Ztracená čest Kateřiny Blumové
1974 Andechser Gefühl, Das
Übernachtung in Tirol (TV film)
1973 Desaster (TV film)
1972 Die Moral der Ruth Halbfass
Náhlé vzplanutí
1971 Náhlé bohatství chudáků z Kombachu (TV film)
Paul Esbeck (TV film)
Varování před svatou děvkou
1970 Americký voják
Baal (TV film)
Drücker
Götter der Pest
Proč posedl amok pana R.
1969 Brandstifter (TV film)
Spielst Du mit schrägen Vögeln
1967 Tränen trocknet der Wind
1966 Das Vergnügen, anständig zu sein (TV film)

TV seriály

1974 Histoires insolites (TV seriál)
Nouvelles de Henry James (TV seriál)
Wochenende mit Waltraut (TV seriál)
1973 Ein Fall für Männdli (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Sonderbare Vorfälle im Hause von Professor S. (E63)
1971 Der Kommissar (TV seriál)
Tod eines Ladenbesitzers (E36)
1970 Fall von nebenan, Der (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
Die kleine Schubelik (E26)

Dokumentární

2020 Alida
2019 Es hätte schlimmer kommen können - Mario Adorf
Volker Schlöndorff, věčný rebel (TV film)
2018 Superfrauen - die weibliche Seite des deutschen Films (TV film)
Sympathisanten - Unser Deutscher Herbst
2015 Fassbinder - a.z.
2014 Le Cinéma fait le Mur
Reel Herstory: The Real Story of Reel Women
2008 Achternbusch
2006 Margarethe von Trotta - Mit Herz und Verstand (TV film)
2000 In the Shadow of Hollywood
1995 Nacht der Regisseure, Die
Neugier immer weiter treiben, Die (TV film)
1988 Calling the Shots

Host

TV pořady

2013 Deutscher Filmpreis 2013 (TV pořad)
2012 The Seventh Art (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce