foto

Mitchel Musso

  • nar. 9.7.1991 (28 let)
    Garland, Texas, USA

Biografie

Mitchel Tate Musso se narodil 9. července 1991 v Texasu manželům Katherine a Samuelovi Musso. Mitchel má dva bratry, Marca a Masona, Mason hraje v kapele Metro Station spolu s bratrem Miley Cyrus.

V roce 2004 přišel jeho debut v Hollywoodu ve filmu VYSLOUŽILÍ LVI. Jeho největší role zatím přišla v roce 2006 a byla to role Olivera Okena v celosvětově úspěšném seriálu Disney channel HANNAH MONTANA, ve které si zahrál celých 84 epizod. Následoval i film HANNAH MONTANA. Kdo ví jestli byl ale spokojený, protože na úkor HM odešel do seriálu PAIR OF KINGS.

Mitchel je také dobrý v dabingu. Na Disney dabuje v seriálu PHINEAS A FERB roli Jeremyho. Dále propůjčil svůj hlas do filmů V TOM DOMĚ STRAŠÍ! či THE SEARCH OF SANTA PAWS.

Mitchelův talent sahá ale ještě dál, je též zpěvák. Nejdříve nazpíval pár vokálu k soundtracku Hannah Montana, poté vydal i vlastní alba, v roce 2009 album jednoduše pojmenované "Mitchel Msso" a v roce 2010 "Brainstorm".

Ve svém volném čase rád pobývá s přáteli a kouká na dvd, především na jeho nejoblíbenější film Matrix, či chodí na procházku se svým psem jménem Stitch.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bachelor Lions
2015 The Sand
2014 Sins of Our Youth
2011 Phineas a Ferb v paralelním vesmíru (TV film)
2010 The Search for Santa Paws
2009 Hannah Montana
Maskot Pete (TV film)
Wizards on Deck with Hannah Montana - a.z.
2006 V tom domě straší!
2005 Life Is Ruff (TV film)
Walker, Texas Ranger: Falešné obvinění (TV film)
2003 Vysloužilí lvi
2002 The Keyman

TV seriály

2016 Milo a Murphyho zákon (TV seriál)
2010 Královská dvojčata (TV seriál)
2009 Leo Little's Big Show (TV seriál)
2007 Phineas & Ferb (TV seriál)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Shorty McShorts' Shorts (TV seriál)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
Stacked (TV seriál)
2003 Oliver Beene (TV seriál)
1997 Tatík Hill a spol. (TV seriál)

Dokumentární

2004 21 Grams: In Fragments

Host

TV pořady

2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)
2006 Disney Channel Games, The (TV pořad)
2005 Dancing with the Stars (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace