foto

Sebastian Jessen

  • nar. 7.7.1986 (32 let)
    Søborg, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kollision
2018 V lásce a válce
2017 Dokud jsme naživu
2013 4Reality
2012 Svatba mezi citróny
Téměř dokonalý
2011 Dreng
2010 Milí lidé
2009 Julefrokosten
2007 Rich Kids
2006 Supervoksen
2003 Anja po Viktorovi
2002 Bertram & Co
2001 Anja & Viktor
Olsen Banden Junior
2000 Blikající světla
Mirakel
Zachránci moře
1999 Katjino dobrodružství
Kærlighed ved første hik
1998 Albert

TV seriály

2018 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
2017 Cesty Páně (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
2015 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
2014 Prokletá srdce (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Tělo v lese 1/2 (E01)
Vláda (TV seriál)
Vzhůru do boje (S02E04)
Poslední dělník (S02E03)
2008 Album (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace