foto

Kim van Kooten

  • nar. 26.1.1974 (46 let)
    Purmerend, Noord-Brabant, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 In the Heart
2013 Večeře
2012 Alles is familie
Okno
Quiz
2011 Alfie, malý vlkodlak
2010 Cornelis
Loft
2003 Phileine zegt sorry
2002 Bella Bettien
Momentky
2001 De nacht van Aalbers (TV film)
Minoes
Olivetti 82
2000 De belager (TV film)
Mariken
1999 Jezus is een Palestijn
1996 Red Rain
1995 Moje sestřička

TV seriály

2020 Hollands Hoop (TV seriál)
De Slager van Hensema (S03E08)
Weed Is Greed (S03E07)
Purple Haze (S03E06)
další epizody (8)
2017 Hollands Hoop (TV seriál)
Killer Couple (S02E08)
Hero pose (S02E07)
Grensgeval (S02E06)
další epizody (8)
2014 Hollands Hoop (TV seriál)
Sea of Green (S01E08)
Onder de groene zoden (S01E07)
Woeste Wieken (S01E06)
další epizody (8)
2010 In therapie (TV seriál)
2006 Evelien (TV seriál)
2001 De acteurs (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 All Stars: de serie (TV seriál)

Dokumentární

2019 Eco-Terrorist: The Battle for Our Planet

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Alles Ist Liebe - původní scénář
2012 Alles is familie
Steekspel
2007 Alles is liefde
Rande naoko - původní scénář
2001 Met grote blijdschap
2000 Mariken

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)
Sinterklaasjournaal (TV pořad)