foto

Ivan Bukovčan

  • nar. 15.9.1921
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo
  • zem. 25.5.1975 (53 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Kohút nezaspieva - divadelní hra
1985 Takmer božský omyl (TV film) - divadelní hra
1981 Fatamorgána (TV film) - divadelní hra
1979 Sneh nad limbou (TV film) - divadelní hra
1976 Stratená dolina
1974 Deň, ktorý neumrie
1972 Kým kohút nezaspieva - divadelní hra
Človek na moste
1971 Orlie pierko
1970 Medená veža
1969 Pštrosí večierok (TV film)
1967 Zmluva s diablom
1966 Tango pre medveďa
1965 Zvony pre bosých
1961 Pieseň o sivom holubovi
Zbabělec
1959 Skaly a ľudia
1958 Statočný zlodej
Šťastie príde v nedeľu
1957 Posledná bosorka
1953 Rodná zem
1952 Mladé srdcia
1950 Boj sa skončí zajtra
1949 Katka
1948 Čertova stena

Dokumentární

1950 Tatranský pohár

Divadelní záznam

2019 Sneh nad limbou (divadelní záznam) - divadelní hra
2017 Kým kohút nezaspieva (divadelní záznam) - divadelní hra
1976 Luigiho srdce aneb Poprava tupým mečem (divadelní záznam) - divadelní hra
1974 Luigiho srdce (divadelní záznam) - divadelní hra
Prvý deň karnevalu (divadelní záznam) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1965 Zvony pre bosých - kniha
1958 Šťastie príde v nedeľu - kniha

Režijní filmografie

Dokumentární

1950 Tatranský pohár

Fanoušci tvůrce