foto

Adelaide Kane

  • nar. 9.8.1990 (26 let)
    Claremont, Western Australia, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Adelaide Kane se narodila 9. srpna 1990 v Západní Austrálii. Hrála již od svých šesti let a svou první významnější roli našla v roce 2006, kdy vyhrála konkurz na postavu Lolly Allen v seriálu Neighbours vítězstvím v soutěži Dolly. Ve svých jedenácti letech se musela kvůli natáčení přestěhovat s celou svou rodinou z Perthu do Melbourne, kde se seriál Neighbours natáčel.

Její další významnější rolí se roku 2009 stala Tenaya v TV seriálu Power Rangers RPM. Nedlouho poté se v dubnu 2010 objevila ve filmu Secrets of the Mountain, kde ztvárnila vedlejší postavu Jade Ann James nebo v Pretty Tough jako Charlie. V listopadu roku 2012 dostala roli vlkodlačice Cory Hale v úspěšném "teen" seriálu MTV Teen Wolf.

Adelaide také dostala několik rolí ve filmech jako jsou The Purge, nebo After the Fall. A od února 2013 byla vybrána jako hlavní postava v novém seriálu od The CW Reign, kde ztvární mladou královnu Marii (Mary) Stuart, společně se svou nejlepší kamarádkou Caitlin Stasey a Annou Popplewell.

Nejoblíbenější aktivitou mimo hraní je pro Adelaide zpěv.

Martin "crippled" Janeš

Herecká filmografie

Filmy

2017 Can't Buy My Love (TV film)
2015 Realm
2014 Where the Devil Hides
2013 Blood Punch
Mocnější než slova
Očista
2012 Donner Pass
Goats
2010 Secrets of the Mountain (TV film)

TV seriály

2013 Království (TV seriál)
2011 Pěkné drsňačky (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
2009 Power Rangers R.P.M. (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace