foto

Helmut Krätzig

  • nar. 11.6.1941 (79 let)
    Augsburg, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1991 Polizeiruf 110 - Todesfall im Park (TV film)
1990 Polizeiruf 110 - Ball der einsamen Herzen (TV film)
1988 Tekutá zbraň (TV film)
1987 S pocitem viny (TV film)
1986 Die Weihnachtsklempner (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
1984 Smrt na jezeře (TV film)
1983 Roztomilé hříšnice (TV film)
1982 Benno macht Geschichten (TV film)
V zrcadle (TV film)
1981 Polizeiruf 110 - Trüffeljagd (TV film)
1980 Dejte mi šanci (TV film)
Der Direktor (TV film)
1979 Plantagenstraße 19 (TV film)
Risiko (TV film)
1978 Polizeiruf 110 - Die letzte Chance (TV film)
1977 Polizeiruf 110 - Des Alleinseins müde (TV film)
Polizeiruf 110 - Ein unbequemer Zeuge (TV film)
1976 Das Grashaus oder Die Aufteilung von 35000 Frauen auf zwei Mann (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine fast perfekte Sache (TV film)
1975 Kriminalfälle ohne Beispiel - Mord im Märkischen Viertel (TV film)
1974 Polizeiruf 110 - Lohnraub (TV film)
1973 Jedna madona navíc (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine Madonna zu viel
Polizeiruf 110 - Nachttresor (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Maska (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tote im Fließ (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Tote im Fließ (TV film)
1971 Polizeiruf 110 - Der Fall Lisa Murnau (TV film)
1965 Ein mittlerer Held (TV film)
1964 Penzión Boulanka
1963 Blaulicht - Wunder wiederholen sich nicht (TV film)
Döring sagt, wie's ist (TV film)
Tote reden nicht (TV film)
1959 Tote Seelen (TV film)

TV seriály

1999 Strandclique, Die (TV seriál)
1995 Gegen den Wind (TV seriál)
1994 Einsatz für Lohbeck (TV seriál)
1990 Místo činu (TV seriál)
Mezi námi bratry (S01E235)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1974 Die Frauen der Wardins (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
Tajné komando Spree (TV seriál)
1966 Tajné komando Bumerang (TV seriál)
1962 Indizien - Geständnisse - Beweise (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky