foto

Matt Passmore

  • nar. 24.12.1973 (43 let)
    Wynnum-Manly, Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matt Passmore je australský herec, narozen 24.12.1973. Vyrůstal ve Wynnum-Manly v australském Brisbane. Na počátku roku 1990 sloužil v armádě, poté vystřídal řadu zaměstnání, včetně práce v továrně. V roce 1999 se přestěhoval do Sydney, aby zde studoval Národní institut dramatických umění (NIDA – National Institute of Dramatic Art). Úspěšně dostudoval v roce 2001.

Matt Passmore začal svou kariéru v dětském televizním seriálu PLAY SCHOOL, a i nadále je především seriálový herec, u nás známý zejména ze seriálu MCLEODOVY DCERY (2006-2009) nebo SLUNEČNO, MÍSTY VRAŽDY (2010), kde hraje hlavní roli, postavu detektiva Jima Longwortha. Mohli jsme jej vidět také ve filmu MASKA JUNIOR (2005) nebo v seriálu VESNIČTÍ POLDOVÉ (1994). Od roku 2010 vystupuje v americké televizní show The Glades.

V roce 1997 se oženil s Jacqui Passmore, ale roku 2006 se po osmi letech manželství rozvedli. Matt se později dal dohromady s australskou herečkou Rachael Carpani, se kterou se potkal při natáčení seriálu McLeodovy dcery, kam se vrátil do role Alexova bratra, Marka. Matt Passmore má staršího bratra a mladší sestru.

Jana "skinny" N.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jigsaw
2016 Is That a Gun in Your Pocket?
2014 Come Back to Me
2009 Masterwork (TV film)
2005 Maska Junior

TV seriály

2017 Lethal Weapon (TV seriál)
Commencement (S01E18)
A Problem Like Maria (S01E17)
2014 Satisfaction (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2009 The Cut (TV seriál)
2008 Ostré jako břitva (TV seriál)
2005 Last Man Standing (TV seriál)
The Alice (TV seriál)
2004 Cooks, The (TV seriál)
2001 Always Greener (TV seriál)
McLeodovy dcery (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)

TV pořady

2005 Temptation (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace