foto

Miroslav Hurt

  • nar. 4.7.1965 (53 let)
    Rakovník, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Můj báječný rozvod (divadelní záznam)
2007 Hodina klavíru (TV film)
2005 Pohádka o houslích a viole (TV film)
2004 Milenci a vrazi
Smetanový svět (TV film)
Tři dámy s pistolí (TV film)
2003 Stará láska nerezaví (TV film)
Stín viny (TV film)
2001 Karlínská balada (TV film)
1999 Návštěva staré dámy (TV film)
1996 Poe a vražda krásné dívky (TV film)

TV seriály

2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
2012 Ententýky (TV seriál)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ulice (TV seriál)
2004 Nadměrné maličkosti (TV seriál)
Stavovské rozdíly (S01E09)

Dokumentární

2018 Černé zlato (TV film)
2017 Dobru, pravdě, kráse (TV seriál)
13. komnata (TV seriál)
13. komnata Martina Fenina (S14E09)
2016 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Michala Viewegha (S12E02)
2015 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Pavla Soukupa (S11E03)
13. komnata Jiřího Dědečka (S10E17)
2013 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Dalibora Gondíka (S08E37)
13. komnata Tomáše Kvocha (S08E31)
13. komnata Dalimila Klapky (S08E26)
další epizody (4)
2012 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Lou Fanánka Hagena (S07E35)
2000 Příběhy slavných (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace