foto

Miroslav Hurt

  • nar. 4.7.1965 (52 let)
    Rakovník, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2008 Můj báječný rozvod (divadelní záznam)
2007 Hodina klavíru (TV film)
2004 Milenci a vrazi
Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly (TV film)
Smetanový svět (TV film)
2003 Stín viny (TV film)
1996 Poe a vražda krásné dívky (TV film)

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2016 13. komnata Michala Viewegha (TV film)
2015 13. komnata Jiřího Dědečka (TV film)
13. komnata Pavla Soukupa (TV film)
2013 13. komnata Dalibora Gondíka (TV film)
13. komnata Dalimila Klapky (TV film)
13. komnata Magdy Malé (TV film)
13. komnata Tomáše Kvocha (TV film)
2012 13. komnata Lou Fanánka Hagena (TV film)
2002 Příběhy slavných (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Na palici (amatérský film)
2009 Bajky (amatérský film)
2008 Pikola a kontrabas (amatérský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace