foto

Dominic Müller

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Wilsberg - Morderney (TV film)
2017 Wilsberg - Alle Jahre wieder (TV film)
Wilsberg - Straße der Tränen
2015 Wilsberg - 48 Stunden (TV film)
Wilsberg - Bauch, Beine, Po (TV film)
2014 Wilsberg - 90-60-90 (TV film)
Wilsberg - Das Geld der Anderen (TV film)
2013 Wilsberg - Die Entführung (TV film)
Wilsberg - Treuetest (TV film)
2010 Mia a milionář (TV film)
2007 Die ProSieben Märchenstunde: Dornröschen - Ab durch die Hecke! (TV film)
2005 Crazy Partners (TV film)

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Strömung (S02E04)
Expansion (S02E03)
Aerodynamik (S02E02)
další epizody (4)
2015 Friesland (TV seriál)
Familiengeheimnisse (E02)
2014 Friesland (TV seriál)
Mörderische Gezeiten (E01)
2013 Sekretářky (TV seriál)
2012 Die LottoKönige (TV seriál)
2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2004 18 - Allein unter Mädchen (TV seriál)
2003 Was nicht passt wird passend gemacht - Die Serie (TV seriál)
1995 Wilsberg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace