foto

Kyle Labine

  • nar. 17.4.1983 (36 let)
    Brampton, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 388 Arletta Avenue
2009 Revenge of the Boarding School Dropouts
2008 Obr lidožrout (TV film)
Shred
2007 Blonďatá a blonďatější
2006 Crossed
2005 Falcon Beach (TV film)
2004 Crazy Canucks (TV film)
Perfektní skóre
2003 Freddy vs. Jason
2002 Byl jsem mladým Faustem (TV film)
Halloween: Zmrtvýchvstání
2000 Krysouni (TV film)
Strašidelná vila
Tajemství pana Rice
1997 Dog's Best Friend (TV film)
1996 Velký tyran
1995 Bach's Fight for Freedom

TV seriály

2013 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch a oblak zkázy (S06E06)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
2009 V (TV seriál)
There Is No Normal Anymore (S01E02)
2008 Samurai Girl (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Acid Queen (S01E13)
2007 Flash Gordon (TV seriál)
Grand Star (TV seriál)
2006 Falcon Beach (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
Hell House (S01E17)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
Letíme do New Yorku (S01E06)
2002 Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
2000 2gether: The Series (TV seriál)
X-men: Začátek (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Tmavý déšť (S03E06)
1995 Darkstalkers (TV seriál)
Husí kůže (TV seriál)
Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
1991 Madlenka (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Of Corsets and Secrets and True, True Love (S02E04)
1988 My Secret Identity (TV seriál)

Dokumentární

2013 Crystal Lake Memories: The Complete History of Friday the 13th

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace