foto

Ken Olandt

  • nar. 22.4.1958 (62 let)
    Richmond, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Johnny Virus
2001 Projekt Falcon
2000 Pekelná jízda
1998 Marry Me or Die
1997 A Time to Revenge
Darkdrive
T-N-T
Vesmírná past
Útěk časem
1995 Digitální muž
1994 Power Play
1993 Skřet
1991 Štěstí vojáka
1990 Laker Girls (TV film)
1988 Obří letadlová loď (TV film)
1987 Gunsmoke: Návrat do Dodge (TV film)
Letní škola
1986 Apríl
1984 Impostor, The (TV film)

TV seriály

2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Sympathy for the Devil (E13)
2011 Dr. House (TV seriál)
Náprava (S07E21)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Ďáblova noc (S06E06)
2003 JAG (TV seriál)
Prázdné hnízdo (S08E17)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Duchařská historka (S05E06)
1995 Double Rush (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Policistou na den (S03E14)
1994 Doba přílivu (TV seriál)
Ellen (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Pokrevní pouta (S07E22)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Zrozen ze síly blesku (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
Knight & Daye (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Stand by Your Man (S04E08)
1988 Supercarrier (TV seriál)
1987 Rags to Riches (TV seriál)
1986 The New Gidget (TV seriál)
1985 V (TV seriál)
The Secret Underground (E18)
1984 Airwolf (TV seriál)
Cesta do nebe (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

1970 New Love, American Style (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky