foto

Caitlin Stasey

  • nar. 1.5.1990 (29 let)
    Melbourne, Victoria, Austrálie

Biografie

Herečka ale také i zpěvačka, Caitlin Stasey, celým jménem Caitlin Jean Stasey se narodila rodičům Davidovi a Sally 1. května 1990 v Australském Melbourne, kde vyrůstala se svojí mladší sestrou Victorií a kde také dodnes žije.

Její herecké začátky přišly poprvé už ve třinácti letech, kdy byla obsazena do role Francescy v dětském seriálu The Sleepover Club. Do té doby pouze účinkovala v tanečním a hudebním souboru Australian Girls Choir. O několik let později, po roce 2005 následovala další seriálová role, tentokrát si zahrála postavu Rachel Kinské v seriálu Sousedé.

Caitlin se nám zatím převážně představila jako seriálová herečka, ale v její filmové kariéře určitě stojí za zmínku film z roku 2013 Všechny roztleskávačky zemřou, kde si zahrála hlavní roli Maddy Killianové. A nebo z letošního roku 2014 - Já Frankenstein, kde si střihla ne moc velkou, ale velmi sympatickou roli Chrličské strážkyně Keziah, a to po boku Aarona Eckharta.

Caitlin, která se hlásí k bisexuální orientaci a bojuje proti diskriminaci homosexuálů, zatím na svůj velký úspěch ve světě filmu stále čeká. Doufejme že se brzy dočká.




Jakub "Jessica_Biel" Trojan

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kindred Spirits
2018 Summertime
The Girl in the Bathtub (TV film)
2016 All I Need
Fear, Inc.
2014 Chu and Blossom
Já, Frankenstein
Lust for Love
2013 Evidence
Všechny roztleskávačky zemřou
2010 Tomorrow, When the War Began

TV seriály

2018 For the People (TV seriál)
This is What I Wanted to Say (S01E10)
Extraordinary Circumstances (S01E09)
Everybody's a Superhero (S01E06)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Pod palbou (E12)
Pandořina skříňka (E11)
Podivné spojenectví (E10)
další epizody (12)
2016 Please Like Me (TV seriál)
Souvlaki (S04E06)
Burrito Bowl (S04E05)
Babaganoush (S04E01)
2015 Království (TV seriál)
Oheň (S02E22)
Obléhání (S02E21)
Uprchlík (S02E20)
další epizody (12)
Please Like Me (TV seriál)
Christmas Trifle (S03E10)
Champagne (S03E09)
Amoxicillin (S03E08)
další epizody (8)
2014 Království (TV seriál)
Královská milost (S02E10)
Útok (S02E09)
Hon na věřící (S02E08)
další epizody (24)
Please Like Me (TV seriál)
Truffled Mac and Cheese (S02E08)
Lapin a La Cocotte (S02E06)
Sausage Sizzle (S02E05)
další epizody (4)
2013 Království (TV seriál)
Osudné (S01E08)
Ponechán vzadu (S01E07)
Vyvolený (S01E06)
další epizody (8)
Please Like Me (TV seriál)
Horrible Sandwiches (S01E06)
Spanish Eggs (S01E05)
All You Can Eat (S01E04)
další epizody (6)
2003 The Sleepover Club (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

Dokumentární

1999 Inside Film Awards (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Good News Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce